Æggekage
ÆggekageÆggekageÆggekage

Æggekage - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 4 æg
- 1 dl. sødmælk
- 1 tsk. kartoffelmel
- 1 pakke bacon
- Purløg
- 1-2 store tomater
- Salt og peber

Sådan gør du
- Steg først bacon sprøde og gem fedtstoffet fra panden.
- Skær purløg i små stykker og skær tomaterne i skiver
- Bland følgende i en skål: 4 æg, 1 dl. sødmælk, 1 tsk. salt, 15 g. fedt fra bacon og 1 tsk. kartoffelmel. Rør blandingen sammen.
- Tag en dyb pande og hæld blandingen i. Undgå at rør rundt, men kør i stedet æggemassen rundt i panden med cirkelbevægelser indtil den er fast. Vend herefter æggekagen vha. et grydelåg og giv den cirka 5 minutter mere.
- Servér æggekagen med purløg på toppen samt tomatskiver og sprødt bacon til.


Denne opskrift er læst 3622 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier