Mørbradgryde
MørbradgrydeMørbradgrydeMørbradgryde

Mørbradgryde - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon i tern
- 2 skalotteløg
- 200 g. champignon
- 1 lille dåse tomatpuré
- 3 dl. fløde
- 1 pakke cocktailpølser (2 pakker, hvis du vil have mange)
- Mel
- 4 dl. basmati ris
- Salt og peber
- Frisk persille

Sådan gør du
- Hak skalotteløgene og skær champignoner i både.
- Tag en stor gryde og steg baconterningerne til de er brune. Tag dem op i en skål.
- Svits skalotteløgene i baconfedtet, og tilsæt champignoner i et par minutter til sidst. Hæld i skålen med bacon.
- Afpuds svinemørbraden og skær i 2 cm tykke skiver. Vend skiverne i mel og steg dem i lidt olivenolie i et par minutter i gryden.
- Læg indholdet fra skålen tilbage i gryden og tilsæt også 1 lille dåse tomatpuré. Hæld 2 dl. Vand i og lad retten simre i 20 minutter.
- Kog letsaltet vand og kog risene efter anvisning på pakken.
- Når mørbradgryden har kogt i 20 minutter, tilsæt da 3 dl. fløde og cocktailpølserne. Lad retten koge op kort. Smag til med salt og peber.
- Servér med lidt finthakket persille øverst.


Denne opskrift er læst 8620 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier