Æbleflæsk
ÆbleflæskÆbleflæskÆbleflæsk

Æbleflæsk - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 600 g. svinebryst i skiver
- 1 kg æbler
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kødskiverne brunes cirka 1 minut på hver side og drysses herefter med salt og peber.
- Sænk varmen til middel og steg flæskeskiverne til de bliver sprøde og gyldne. Vend jævnligt. Fedtet skal også hældes fra løbende (i en skål), da skiverne ellers ikke bliver sprøde.
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Flæskeskiverne tages af når de er færdige og æblebådene lægges på med det samme. Æblerne skal steges møre i fedtstoffet fra flæskeskiverne.
- Servér ved at lægge de møre æbler ved flæskeskiverne


Denne opskrift er læst 2272 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier