Hjemmelavede karrysild
Hjemmelavede karrysildHjemmelavede karrysildHjemmelavede karrysild

Hjemmelavede karrysild - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 3-4 fileter kryddersild
- 2-3 hårdkogte æg
- Purløg

Karryblanding:
- 200 g mayonnaise
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 5-6 spsk. flødeskum
- Eddike
- Salt
- Fransk sennep
- Sukker

Sådan gør du
- Rør ingredienserne til karryblandingen sammen. Der skal ikke så meget salt, sennep og sukker i, men tilsæt efter præference. Smag eventuelt løbende.
- Nu skæres de tre hårdkogte æg i både. Skær også sildene i stykker.
- Bland nu æg og sild i karrtblandingen og lad det trække nogle timer i køleskabet.
- Server på rugbrød med lidt purløg og æg i både ovenpå.

Tip: Perfekt til jule eller påskefrokosten.


Denne opskrift er læst 3225 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier