Stuvet spinat
Stuvet spinatStuvet spinatStuvet spinat

Spinat (stuvet) - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- ½ kg frisk spinat (eller 1 pakke frosset spinat)
- 3 dl. mælk
- Smør
- Mel
- Muskatnød
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hvis du bruger frosset spinat så tø det op. Bruger du frisk spinat så skyld det og damp det i en gryde med vand indtil det falder sammen. Hak det herefter.
- Blandt 4 spsk. mel og 30 g. smør, så det bliver en masse.
- Brug samme gryde (uden spinat i) og tilsæt 3 dl. mælk. Når mælket koger og tilsæt smørblandingen. Lad det koge svagt til det bliver tykkere.
- Tilsæt den hakkede spinat. Smag til med salt, peber og muskatnød.
- Servér sammen med f.eks. kød, kartofler og meget andet.


Denne opskrift er læst 8946 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier