Kanelsnegle
KanelsnegleKanelsnegleKanelsnegle

Kanelsnegle - opskrift

Til - personer

Ingredienser
Dejen
- 200 g. smør
- 600 g. mel
- 50 g. sukker
- 50 g. gær
- 2 æg
- 2 dl. mælk
- Kardemomme

Remonce:
- 150 g. smør
- 225 g. brun farin
- Kanel

Sådan gør du
- Tag smørret ud af køleskabet lidt tid før det skal bruges.
- Ælt en dej af mel, sukker, gær (opløst i mælken), 2 æg, mælk og 1 tsk. kardemomme. Når dejen er æltet kom da 200 g. smør i.
- Lav remoncecremen ved at blande smør, brun farin og 2 spsk. kanel.
- Brug en kagerulle til at rulle dejen fladt ud på bordet. Gør den så stor som muligt og meget gerne firkantet.
- Fordel remoncecremen ud over dejen og rul dejen til en ”roulade”. Skær herefter dejen i tykke skiver. Der bliver til omkring 18-24 stykker.
- Kanelsneglene skal nu hæve mellem en halv til en hel time.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Sæt kanelsneglene på en bradepande med bagepapir og beregn 15-20 minutter. De er færdige når de er let gyldne.


Denne opskrift er læst 3148 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier