Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOssobuco - opskrift - Madkogebogen
Ossobuco
Ossobuco
Ossobuco
Ossobuco

Ossobuco - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 8 kalveskank-skiver
- 2 gulerødder
- Citron
- 2 stilke bladselleri
- 3 dl. hvidvin
- Hvedemel
- Olivenolie
- Oksebouillon
- Hvidløg
- 2 små løg
- Salt og peber
- Ris
- Gurkemeje
- Frisk persille

Sådan gør du
- Hak løg fint og skær 2 stilke bladselleri i små stykker. Skær også 2 gulerødder i små stykker og riv skallen fra en citron.
- Paner kalveskiverne i hvedemel blandt med salt og peber.
- Varm olie op i en gryde og brun alle skiverne på begge sider. Stil dem til side.
- Steg nu løg, bladselleri, og gulerødder i gryden
- Tilsæt kødet sammen med citronskal, 3 dl. hvidvin og 1 oksebouillon.
- Lad retten koge under låg i 1 time og 15 minutter og derefter 15 minutter uden låg. Rør rundt løbende.
- Kog ris, så det er klar samtidig med kødet. Når risene er færdige bland da 1-2 tsk. gurkemeje en smule citronsaft og 1 spsk. olie i gryden og ør godt rundt.
- Servér med persille som pynt.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier