Ingredienser
- 8 kalveskank-skiver
- 2 gulerødder
- Citron
- 2 stilke bladselleri
- 3 dl. hvidvin
- Hvedemel
- Olivenolie
- Oksebouillon
- Hvidløg
- 2 små løg
- Salt og peber
- Ris
- Gurkemeje
- Frisk persille
Sådan gør du
- Hak løg fint og skær 2 stilke bladselleri i små stykker. Skær også 2 gulerødder i små stykker og riv skallen fra en citron.
- Paner kalveskiverne i hvedemel blandt med salt og peber.
- Varm olie op i en gryde og brun alle skiverne på begge sider. Stil dem til side.
- Steg nu løg, bladselleri, og gulerødder i gryden
- Tilsæt kødet sammen med citronskal, 3 dl. hvidvin og 1 oksebouillon.
- Lad retten koge under låg i 1 time og 15 minutter og derefter 15 minutter uden låg. Rør rundt løbende.
- Kog ris, så det er klar samtidig med kødet. Når risene er færdige bland da 1-2 tsk. gurkemeje en smule citronsaft og 1 spsk. olie i gryden og ør godt rundt.
- Servér med persille som pynt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-