Ossobuco
OssobucoOssobucoOssobuco

Ossobuco - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 8 kalveskank-skiver
- 2 gulerødder
- Citron
- 2 stilke bladselleri
- 3 dl. hvidvin
- Hvedemel
- Olivenolie
- Oksebouillon
- Hvidløg
- 2 små løg
- Salt og peber
- Ris
- Gurkemeje
- Frisk persille

Sådan gør du
- Hak løg fint og skær 2 stilke bladselleri i små stykker. Skær også 2 gulerødder i små stykker og riv skallen fra en citron.
- Paner kalveskiverne i hvedemel blandt med salt og peber.
- Varm olie op i en gryde og brun alle skiverne på begge sider. Stil dem til side.
- Steg nu løg, bladselleri, og gulerødder i gryden
- Tilsæt kødet sammen med citronskal, 3 dl. hvidvin og 1 oksebouillon.
- Lad retten koge under låg i 1 time og 15 minutter og derefter 15 minutter uden låg. Rør rundt løbende.
- Kog ris, så det er klar samtidig med kødet. Når risene er færdige bland da 1-2 tsk. gurkemeje en smule citronsaft og 1 spsk. olie i gryden og ør godt rundt.
- Servér med persille som pynt.


Denne opskrift er læst 2832 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier