Engelske chokoladescones med hindbær opskrift
Engelske chokoladescones med hindbær opskriftEngelske chokoladescones med hindbær opskriftEngelske chokoladescones med hindbær opskrift

Engelske chokoladescones med hindbær - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 8 dl. hvedemel
- ½ tsk. salt
- 1 ½ tsk. bagepulver
- ½ dl. rørsukker
- 125 g. koldt smør
- 1 æg
- 2 dl. mælk
- 100 g. mørk chokolade
- 150 g. frosne hindbær

Pensling:
- æg
- rørsukker

Sådan gør du
- Sæt ovnen på 250 c.
- Bland mel, salt, bagepulver og sukker i en skål.
- Skær smørret i små tern, og bland det med de tørre ingredienser i skålen.
- Bland mælk og æg i blandingen, og rør godt.
- Hak chokoladen og rør den i dejen.
- Bland forsigtigt de frosne hindbær i (så de ikke bliver knust).
- Læg dejen ud på et meldrysset bord, og form sconsne. Husk de må ikke være for store.
- De færdigformede scones lægges på en bageplade med bagepapir.
- Pensel med sammenpisket æg, og drys med rørsukker.
- Sæt dem i ovnen til de bliver gyldne (ca. 10 min.)


Denne opskrift er læst 3725 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier