Stenalderbrød
StenalderbrødStenalderbrødStenalderbrød

Stenalderbrød - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 150 g. mandler
- 150 g. hasselnødder
- 150 g. solsikkekerner
- 150 g. græskarkerner
- 150 g. hørfrø
- 100 g rosiner (eller tranebær)
- 7 æg
- 50 ml. vand
- 50 ml. jomfruolivenolie

Sådan gør du
- Blend mandler, hasselnødder, solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og rosiner (el. tranebær). Hvis du gerne vil have større stykker i dit brød, kan du evt. hakke dem i stedet.
- Hæld de blendede (eller hakkede) nødder i en stor skål, og bland dem sammen med de resterende ingredienser.
- Læg brødet i en rugbrødsform med bagepapir, og bag brødet i 45-60 min på 200 c. varmluft.

Tip: I stedet for at bruge en rugbrødsform og lave et rugbrød ud af dejen, kan du lave stenalder-boller. De bliver lidt flade, da dejen er tung og har svært ved at holde formen, men bollerne smager rigtig godt som burgerboller med magert kød og salat.


Denne opskrift er læst 3235 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier