Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKødboller i tomatsauce - opskrift - Madkogebogen
Kødboller i tomatsauce
Kødboller i tomatsauce
Kødboller i tomatsauce
Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 500 g. grønne bønner
- 3 dl. Quinoa
- 1 dl. mælk
- 1 løg
- 1 æg
- 2 dåser tomatkoncentrat
- 1 dl. revet parmesan
- 1 dl. rasp
- 4 dl. vand
- Oksekødsbouillon
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. sukker
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt & peber

Sådan gør du
- Riv 1 løg og bland i en skål med mælk, æg, revet parmesan, rasp og peber.
- Rør nu det hakkede oksekød i blandingen og ælt.
- Sæt en stor gryde med letsaltet vand i kog og form kødbollerne. Kog herefter kødbollerne indtil de flyder op i overfladen af vandet i gryden. Det tager typisk 7-8 minutter. Tag kødbollerne op ad gryden, når de er færdige.
- Hak hvidløg og svits i en gryde med olie. Tilsæt nu 2 dåser tomatkoncentrat samt vand, bouillon og timian. Smag til med salt, peber og sukker.
- Kom kødbollerne i og lad det simre ved lav varme.
- Tilbered quinoa efter anvisning på pakken.
- Kog også bønnerne i en gryde med letsaltet vand. Beregn omkring 3-4 minutters kogetid.
- Server kødbollerne i tomatsauce oven på bønnerne vendt i quinoa.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier