Indonesiske frikadeller med tabouled
Indonesiske frikadeller med tabouledIndonesiske frikadeller med tabouledIndonesiske frikadeller med tabouled

Indonesiske frikadeller og tabouleh - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 450-500 g. hakket svinekød (oksekød kan bruges)
- 1 æg
- 1 løg
- 1 dl. sesamfrø
- ½ rød peberfrugt
- 3 spsk. sojasauce
- ½ tsk. tabasco
- ½ tsk. koriander
- ½ tsk. spidskommen
- 3 spsk. mel
- Olivenolie
- Salt & peber

Sådan gør du
- Du kan vælge at lave tabouleh-salaten selv eller du kan alternativt købe den færdiglavet, hvis du vil spare en del skridt i retten. Bare sørg for at det er frisklavet.
- Finhak eller riv et løg på et rivejern.
- Rør kødet sammen med 1 tsk. salt. Tilsæt herefter soja, tabasco, ½ tsk. peber, koriander, spidskommen, æg, mel og finhakket løg. Rør godt rundt.
- Form farsen til små bolde på størrelse med valnødder. Rul dem i sesamfrø og tryk dem godt fast bagefter.
- Steg frikadellerne på en pande i lidt olie. De skal være gyldne og gennemstegte. Beregn omkring 8-12 minutter afhængigt af hvor høj varme du bruger.
- Skær peberfrugten i små stykker og blandt med tabouleh-salaten.
- Servér i små skåle eller dybe tallerkener med tabouleh-salaten i bunden og frikadellerne ovenpå.


Denne opskrift er læst 8334 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier