Pasta med butternut squash og valnødder
Pasta med butternut squash og valnødderPasta med butternut squash og valnødderPasta med butternut squash og valnødder

Pasta med butternut squash og valnødder - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 5 dl friskudskårede butternut squash terninger
- ½ finthakket løg
- 1 spsk rosemarin
- ½ spsk olivenolie
- 2/3 dl hakkede valnødder
- 1 spsk smør
- ½ dl parmesan
- Pasta (slags og mængde efter eget ønske)

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 210 c.
- Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og bland rosmarin, løg, butternut squash og olivenolie i.
- Lad det bage til det er mørt (typisk 25 min.)
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Rist de hakkede valnødder på en pande i 2-3 minutter. Tilsæt derefter smørret. Når smørret er helt smeltet er de færdige.
- Bland pasta sammen med den ovnbagte butternut squash blanding og de ristede valnødder. Læg i en serveringstallerken og drys med parmesan.

Tip: Smager rigtig dejligt med frisk pasta.


Denne opskrift er læst 3031 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier