Aubergineruller med spinat og ricotta
Aubergineruller med spinat og ricottaAubergineruller med spinat og ricottaAubergineruller med spinat og ricotta

Aubergineruller med spinat og ricotta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 auberginer (skåret i tynde skiver på langs)
- 2 spsk olivenolie
- 500g spinat
- 250g ricotta (hytteost)
- Stødt muskatnød
- 350g hakkede tomater
- 4 spsk rasp
- 4 spsk parmesan
- Salt og peber

Sådan gør du
- Opvarm ovnen med varmluft til 220 c.
- Pensl et tyndt lag olie over hver af aubergineskiverne og bag dem på et stykke bagepapir i 15-20 min. (Vend 1 gang undervejs).
- Skyld spinaten med kogende vand. Når spinaten er kølet ned, presses det tør for vand.
- Bland spinat og ricotta ost.
- Krydr med muskatnød og salt og peber.
- Læg en stor skefuld af ostespinaten på hver enkelt aubergineskive og rul sammen. Lukningen skal ligge nederst.
- Læg auberginerullerne i et ildfast fad.
- Hæld de hakkede tomater over auberginerne, og drys derefter med rasp og parmesan.
- Bag derefter i 20-25 min. indtil de er gyldne og rygende varme.


Denne opskrift er læst 5268 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier