Cherrytomat, ricotta og pesto pasta
Cherrytomat, ricotta og pesto pastaCherrytomat, ricotta og pesto pastaCherrytomat, ricotta og pesto pasta

Cherrytomat, ricotta og pesto pasta - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 3 pressede fed hvidløg
- 1 tsk chili
- 800g cherrytomater
- 500g penne
- 200g hakket grønkål
- 4 spsk ricotta (hytteost)
- 4 spsk grøn pesto
- Evt. parmesan til servering

Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande.
- Tilføj hvidløg og lad stege i 2 min.
- Tilføj chili og cherrytomaterne. Lad det simre til saucen er blevet tyk. Mas gerne tomaterne ud under vejs.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- I de sidste 2 minutter af pastaens kogetid, lægges det hakkede grønkål ned i det kogende vand til pastaen.
- Hæld vandet fra, og put pasta og grønkål ned i panden til tomaterne.
- Fordel blandingen på fire serveringstallerkener, læg en klat ricotta ost på hver, sprinkle med pesto og drys med parmesan.


Denne opskrift er læst 4182 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier