Æggetortilla med feta
Æggetortilla med fetaÆggetortilla med fetaÆggetortilla med feta

Æggetortilla med feta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 350 g. kartofler
- 1 løg
- 1 squash
- 200 g majs
- 6 æg
- 120 g. feta
- Olivenolie
- Paprika
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak løget og skræl kartoflerne. Skær herefter kartoflerne ud i små firkanter på cirka 1 cm. Riv squash på et rivejern.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Kog kartoflerne i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra og læg kartoflerne til tørre på viskestykke.
- Find en stor, dyb pande og tilsæt olie. Svits løgene og hæld derefter revet squash og kartofler i retten. Svits i et par minutter.
- Slå de 6 æg ud i en skål og pisk æggeblommerne ud. Tilsæt salt og peber. Bland nu æggemassen i panden og rør rundt.
- Strø til sidt fetaosten ud over og lad det koge i 10 minutter.
- Hvis din ovn har en grillfunktion, så tænd ovnen på grill og sæt panden ind til den får en gylden overflade.
- Servér ved at strø lidt paprika ud over.

Tip: Retten kan spises både varm og kold.


Denne opskrift er læst 7445 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier