Kalkun med parmaskinke
Kalkun med parmaskinkeKalkun med parmaskinkeKalkun med parmaskinke

Kalkun med parmaskinke - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 2 kalkunkoteletter (uden ben og uden skind)
- 4 skiver tyndt parmaskinke
- 4 salvieblade
- Mel
- Olivenolie
- Smør
- 1 citron
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær de to stykker kalkun over vandret, så du får 4 tyndere skiver. Læg husholdningsfilm over og bank stykkerne lidt fladere med en kagerulle.
- Læg et stykke parmaskinke på hver sammen med et salvieblad.
- Bland en smule mel med salt og peber. Drys lidt mel på begge sider af hver af de fire kalkunskiver.
- Find en pande og smelt 1 tsk. smør. Indstil til medium varme.
- Læg kalkunskiverne i panden med salvie og parmaskinke nedad. Steg i 1½ minut og vend skiverne. Giv dem 30 sekunder yderligere på den anden side - eller til de er gennemstegt.
- Servér med en skive citron.

Tip: Kan spises med en frisk salat.


Denne opskrift er læst 10564 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier