Ingredienser
- 3 æg
- 250 g. ricottaost (alternativt hytteost eller fløde)
- 2 ½ dl. mælk
- 2 ½ dl. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 modne bananer
- 1 knivspids salt
Til servering: ahornsirup og friske bær
Sådan gør du
- Blommerne separeres fra æggehviderne.
- Bland æggeblommerne med ricottaosten og mælk. Rør godt.
- Bland mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål, og bland det derefter sammen med den første blanding.
- Pisk æggehviderne stive, og bland dem forsigtigt i dejen.
- Skær bananerne i skiver og bland dem i.
- Steg pandekagerne i smør på en pande til de er gyldne.
- Serveres med ahornsirup og friske bær.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-