Ricotta pandekager med banan og ahornsirup opskrift
Ricotta pandekager med banan og ahornsirup opskriftRicotta pandekager med banan og ahornsirup opskriftRicotta pandekager med banan og ahornsirup opskrift

Ricotta pandekager med banan og ahornsirup - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 3 æg
- 250 g. ricottaost (alternativt hytteost eller fløde)
- 2 ½ dl. mælk
- 2 ½ dl. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 modne bananer
- 1 knivspids salt

Til servering: ahornsirup og friske bær


Sådan gør du
- Blommerne separeres fra æggehviderne.
- Bland æggeblommerne med ricottaosten og mælk. Rør godt.
- Bland mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål, og bland det derefter sammen med den første blanding.
- Pisk æggehviderne stive, og bland dem forsigtigt i dejen.
- Skær bananerne i skiver og bland dem i.
- Steg pandekagerne i smør på en pande til de er gyldne.
- Serveres med ahornsirup og friske bær.


Denne opskrift er læst 4858 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier