Kalkun med gnocchi og broccoli
Kalkun med gnocchi og broccoliKalkun med gnocchi og broccoliKalkun med gnocchi og broccoli

Kalkun med gnocchi og broccoli - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 400-500 g. kalkun
- 300 g. broccoli
- 75 g. creme fraiche
- 500 g. frisk gnocchi-pasta
- Fuldkornssennep
- Pinjekerne (ristede)
- 2 små porrer
- Olie
- En smule appelsinjuice
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hvis pinjekerne ikke er ristede på forhånd, rist dem da på en pande. Skær porrer i tynde ringe og broccolien i små buketter.
- Skær kalkunkødet i strimler.
- Find en dyb pande eller wok og steg kalkunstrimlerne og porrer i 5 minutter ved høj varme.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Tilføj broccoli og gnocchi-pasta og lad det koge i 4 minutter.
- Hæld vandet fra med en si og hæld i panden.
- Bland creme fraiche med 1 tsk. fuldkornssennep og 3 tsk. appelsinjuice samt salt og peber. Bland i panden.
- Servér med ristede pinjekerne.


Denne opskrift er læst 10072 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier