Halloumi med fennikel og bønner
Halloumi med fennikel og bønnerHalloumi med fennikel og bønnerHalloumi med fennikel og bønner

Halloumi på fennikel og hvide bønner - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 200 g halloumi ost
- 1 fennikel
- 1 lille rødløg
- Hvidløg
- 400 g. cannellini bønner (drænet)
- Balsamico
- 1 lime
- Frisk persille
- Olivenolie
- Tandstikker
- Salt og peber

Sådan gør du
- Først skal dressingen laves. Skyld limefrugten og riv skallen på et rivejern. Skær den herefter over og pres saften. Bland sammen med 4 tsk. olivenolie, og 3 tsk. hakket persille. Tilsæt også salt og peber.
- Skær halloumi i små terninger og sæt på tandstikker. Pensl dem med dressingen.
- Sæt ovnen på grillfunktion og rist halloumi-stængerne i 5-8 minutter. Vend en gang undervejs. De skal blive gyldne.
- Skær rødløg og fennikel ud i tynde skiver. Knus et fed hvidløg.
- Find en pande og opvarm resten af dressingen med hvidløg og rødløg indtil det koger op. Bland det herefter sammen med fennikel og bønnerne.
- Servér på små tallerkener med lidt balsamico henover.

Top: en dejlig forret eller let sommerret.


Denne opskrift er læst 4092 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier