Frisk falafelfrikadelle
Frisk falafelfrikadelleFrisk falafelfrikadelleFrisk falafelfrikadelle

Frisk falafelfrikadelle - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 2 dåser kikærter (cirka 700-800 g.)
- 1 lille løg
- 1 citron
- Koriander
- Kommen
- Mel
- Olivenolie
- Frisk basilikum
- 2 friske tomater til servering
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak et løg groft. Skyld citronen og riv skallen på et rivejern. Hæld vandet fra kikærterne.
- Hæld kikærterne i en blender sammen med løg, skallen fra citronen, saften fra citronen samt 2 tsk. koriander, 2 tsk. kommen, salt og peber.
- Form herefter 4-6 små frikadeller af den blendede blanding og vend dem i mel.
- Find en pande og tilsæt lidt olie. Steg frikadellerne ved mellemvarme i ca. 5 minutter på hver side indtil de er gyldne.
- Servér med hakkede små tomatstykker og friske basilikumblade på toppen.


Denne opskrift er læst 6941 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier