Chokoladepotter med appelsin
Chokoladepotter med appelsinChokoladepotter med appelsinChokoladepotter med appelsin

Chokoladepotter med appelsin - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 appelsin
- 150 g. mørk chokolade
- Ahornsirup
- 30 g. usaltet smør
- 140 g. creme fraiche
- Appelsinlikør

Sådan gør du
- Skyld appelsinen og riv lidt af skallen på den grove side af rivejernet. Skær herefter appelsinen ud i små stykker. Forsøg at fjern så meget af det hvide som muligt.
- Tag en gryde og tilsæt chokoladen, smøret, 30 g. ahornsirup og 1 spsk. appelsinlikør. Opvarm langsomt under omrøring indtil det er blødt. Sluk for varmen.
- Tilsæt 5 spsk. creme fraiche og appelsinstykkerne i gryden.
- Server i små potter eller skåle og pynt med en smule creme fraiche og skallen fra appelsinen på toppen.


Denne opskrift er læst 1639 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier