Svinekødsburgere med rosmarin
Svinekødsburgere med rosmarinSvinekødsburgere med rosmarinSvinekødsburgere med rosmarin

Svinekødsburgere med rosmarin - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g hakket svinekød
- 2 tomater
- 1 fransk baguette, friskbagt
- 1 lille løg
- Olie
- Frisk rosmarin
- Hvidløg
- Græsk yoghurt
- Frisk mynte
- Salt og peber

Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær 2 tomater i skiver. Hak også frisk rosmarin, så der er nok til 1 tsk. og frisk mynte, så der er nok til 2 tsk. Finhak endelig 1 lille løg.
- Bland det hakkede svinekød med løg, hvidløg, 1 tsk. rosmarin, salt og peber i en skål.
- Lav fire bøffer af farsen.
- Find en pande (gerne med riller, hvis du har) og steg bøfferne i 7-8 minutter eller indtil de er gennemstegt og gyldne. Vend en gang undervejs.
- Skær baguette i fire stykker og del på midten. Læg bøfferne på brødet og et par skiver tomater ovenpå.
- Bland 4 tsk. græsk yoghurt med 2 tsk. finthakket mynte. Fordel blandingen ovenpå tomaterne i burgerne.
- Luk burgerne og servér


Denne opskrift er læst 2947 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier