Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonScones med feta og oliven - opskrift - Madkogebogen
Scones med feta og oliven
Scones med feta og oliven
Scones med feta og oliven
Scones med feta og oliven

Scones med feta og oliven - opskrift

Til 3-6 personer

Ingredienser
- 400-600 g. mel
- 50 g. gær
- 80 g. smør
- 40 g. oliven
- 40 g. soltørrede tomater
- 80 g. feta
- 250 ml. mælk
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak oliven, soltørrede tomater og feta.
- Udrør 50 g. gær i så lidt lunkent vand som muligt (ca. 3 spsk.) og bland med 400 g. mel, 80 g. smør. Ælt dejen indtil smørret forsvinder.
- Bland nu oliven, soltørrede tomater, feta samt salt og peber i. Hæld herefter 200 ml. mælk i under omrøring. Tilsæt mere med efter behov.
- Rul ud på bordet med mel og skær i firkantede stykker, som er cirka 3 centimeter høje og 5-6 centimeter brede. Lad dem hæve i en time.
- Efter en time, forvarm da ovnen til 220 grader.
- Sæt scones på en bageplade med bagepapir og pensl med mælk. Sæt dem i ovnen og bag 12-16 minutter indtil de er gyldne.
- Servér varme, f.eks. med smør til.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier