Rødgrød med fløde opskrift
Rødgrød med fløde opskriftRødgrød med fløde opskriftNavn opskrift

Rødgrød med fløde - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 kg. bær (jordbær, ribs og solbær)
- 250 g. hindbær
- 250 g. rabarberstilke
- Vand
- 250 g. sukker
- 1 stor fløde

Pasta: Sådan gør du
- Skær rabarberstilke i små stykker.
- Tag en gryde og fyld med 4 dl. vand. Tilsæt rabarberstykkerne, ribs og halvdelen af solbærrene.
- Lad blandingen koge i 6-7 minutter i gryden.
- Si blandingen, så frugtkødet sies fra, og hæld det flydende saft tilbage i gryden.
- Kom de resterende bær i gryden og kog blandingen op under omrøring.
- Hæld grøden over i en skål, når den har kogt let.
- Placér skålen i køleskabet indtil grøden skal serveres. Drys cirka 150-200 g. sukker ud over grøden, så der ikke kommer skind på.
- Servér kold med fløde til.

Tip: En fantastisk og klassisk dansk dessert, der kan få alle udenlandske tunger til at slå knuder.


Denne opskrift er læst 3850 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier