Quesadilla tærte
Quesadilla tærte
Quesadilla tærte
Quesadilla tærte

Quesadilla ”tærte” - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- ca. 280 g. spinat
- 500 ml hytteost
- 1 æg
- 175 g revet ost
- 1 dåse kindney bønner (drænet)
- 250 ml mild salsa
- 125 ml majs
- 2 pressede fed hvidløg
- 3 spsk friskhakkede koriander
- 10 hvedetortillas
- 1 stor tomat skåret i tynde skiver
- 1 knivspids peber

Sådan gør du
- Skyl spinaten og kog den under låg i ca. 8 minutter. Du skal ikke tilføje ydereligere vand, det er fint med vandet der sidder på bladene efter skylningen.
- Læg den færdigkogte spinat i en si, og pres vandet ud af spinaten med hænderne.
- Hak spinaten let.
- Blend hytteosten til den er jævn.
- Tilføj æg, 50 ml af den revne ost og lidt peber og blend igen.
- I en skål blandes hytteost-blandingen med spinaten.
- I en anden skål moses kidney bønnerne med en gaffel.
- Rør salsa, majs og halvdelen af de friskhakkede koriander i bønne-blandingen.
- Rør det pressede hvidløg i spinatblandingen.
- Læg en tortilla på et stykke bagepapir. Smør et lag af spinat-blandingen på.
- Læg en ny tortilla ovenpå, og smør et lag af bønne-blandingen på.
- Læg en ny tortilla ovenpå igen, og fortsæt på denne måde med yderligere 3 lag af bønne- og spinatblanding.
- Øverst drysser du med halvdelen af det resterende revne ost.
- Afslut med at lægge den sidste tortilla på toppen, og pynt med tomatskiver og det sidste revne ost.
- Bages i 30 min på 180 c. Afslut med 2 min. på grillfunktion.
- Pynt med de friskhakkede koriander.

Tip: Fyldet kan laves på forhånd, så den kan ”samles” hurtigt inden gæsterne ankommer.


Denne opskrift er læst 32039 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier