Ingredienser
- 400 g. hakket oksekød
- 4 grove burgerboller (eller rundstykker)
- 1 rød peberfrugt
- 150 g. rucola
- 50 g. friske spinatblade
- 4 sps. Hytteost
- 2 forårsløg
- Frisk timian
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær en rød peber frugt i tynde skiver og snit 2 forårsløg fint.
- Bland kødfarsen med salt og peber. Del dejen i fire og form dem til runde bøffer.
- Steg bøfferne på en pande med olie i stærk varme cirka 3-4 minutter på hver side.
- Varm brødet i ovnen.
- Anret burgerne med rød peberfrugt, rucola og spinatblade i bunden. Læg bøffen ovenpå og slut af med en spiseskefuld hytteost og snittede forårsløg. Drys med lidt frisk timian.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-