Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- 1 orange peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 2 tomater
- 2 fed hvidløg
- ½ løg
- Frisk timian
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på grillfunktion ved mellem varme.
- Halvér peberfrugterne og fjern kernerne. Skær tomaterne over på midten. Skær også 1 løg i ringe og pres 2 fed hvidløg. Finhak frisk timian så der er nok til 2 spsk.
- Læg peberfrugterne på en bageplade med skallen opad og sæt i ovnen på grillfunktion i 10 minutter.
- Tag peberfrugterne ud og læg dem i en lukket frysepose i 10 minutter. Det gør skallen nem at tage af.
- Læg tomaterne på bagepladen med skallen opad og giv dem 5 minutter i ovnen på grillfunktion.
- Fjern nu skallen fra tomaterne og peberfrugterne. Tomaterne skal hakkes og peberfrugterne skæres i skiver.
- Find en stor pande og svits løgringene og hvidløg i olivenolie i 4-5 minutter. Tilsæt nu tomaterne og peberfrugterne og svits det hele under omrøring i 5 minutter. Krydr med 2 spsk. timian samt salt og peber.
- Servér i dybe tallerkener.
Tip: kan også spises koldt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-