Fettuccine alfredo
Fettuccine alfredoFettuccine alfredoFettuccine alfredo

Fettuccine Alfredo - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 450 g. fettuccine (evt. fuldkorn og med spinat)
- 2 terninger grønsagsbouillon (opløst i en liter kogende vand)
- 1 blomkål (hakket)
- 1 spsk. smør
- 4 fed hvidløg (finthakket)
- ½ tsk. stødt muskatnød
- Lidt friskkværnet peber
- 1 spsk olivenolie
- ½ dl fløde

Sådan gør du
- Kog fettuccine efter anvisningen på pakken. Gem 2 dl af vandet de har kogt i.
- I en stor gryde koges 1 liter vand med to grønsagsbouillonterninger.
- Tilsæt de hakkede blomkål, og lad dem koge under låg til de er helt møre (ca. 15 min.)
- Smelt smørret i en stor pande ved medium varme. Tilsæt herefter hvidløg, og rør ofte i ca. 2 min.
- Blend indholdet fra gryden (blomkål og bouillonvandet) sammen med hvidløget fra panden, salt, muskatnød, peber og olivenolie. Blend til det er helt ensartet. Syntes du blandingen er for tyk, kan du tilsætte lidt af pastavandet.
- Hæld den blendede blanding tilbage i panden, tilsæt fløden, og lad det koge ved lav varme. Tilsæt evt. mere af pastavandet for at fortynde.
- Smag til med krydderier.
- Bland den færdige sauce med fettuccine og server straks.


Denne opskrift er læst 26628 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier