Orecchiette med pesto, ærter og feta
Orecchiette med pesto, ærter og fetaOrecchiette med pesto, ærter og fetaOrecchiette med pesto, ærter og feta

Orecchiette med pesto, ærter og feta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 450 g. orecchiette (pastaskaller)
- Lidt olie til pastaen
- 4 ½ dl. ærter
- 1 håndful frisk dild og mynte
- 1 ½ dl smuldret feta
- salt og peber

Til pestoen: (for en hurtig version kan pestoen købes færdiglavet)
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 dl frisk spinat
- 1 spsk ristede pinjekerne
- 1 fed hvidløg
- 2/3 dl jomfru olivenolie

Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn herefter, og læg pastaen ud på et stykke bagepapir. Sprinkle lidt olivenolie over dem, så de ikke begynder at hænge sammen. Lad dem nedkøle helt.
- Sæt vand til at koge i en gryde, og kog ærterne i ca. 10 min. Lad efterfølgende ærterne nedkøle i koldt vand, og dræn herefter.
- Blend hvidløg, spinat, basilikum og pinjekerner grundigt. Tilføj løbende olie.
- Bland den færdige pesto med pastaen, ærter og dild og mynte. Drys afslutningsvist med feta.


Denne opskrift er læst 5909 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier