Ingredienser
- 2 kyllingefilletter
- 4 ½ dl hakket kål (både hvid- og grønkål kan bruges)
- 1 stor gulerod
- 1 grøn papaya
- 1 bundt friske koriander (hakket)
- 1 dl hakkede peanuts
- ½ løg
Dressing:
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk chili
- 2 spsk soja
- 2 spsk eddike
- 2 spsk sukker
- 1 spsk friskpresset lime
- 1 spsk olie
- ½ dl peanutbutter
- ½ dl vand
- ½ tsk fiskesovs
Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Hak kålet med fint.
- Riv guleroden og løget på et rivejern.
- Skær skindet af papayaen, fjern stenene og riv den på et rivejern.
- Hak de friske koriander groft.
- Bland alle grønsagerne og den revne kylling i en skål.
- Blend alle ingredienserne til dressingen, til konsistensen er helt ensartet.
- Bland salaten og dressingen sammen, og drys med de hakkede peanuts.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-