Thailandsk kyllingesalat
Thailandsk kyllingesalatThailandsk kyllingesalatThailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 kyllingefilletter
- 4 ½ dl hakket kål (både hvid- og grønkål kan bruges)
- 1 stor gulerod
- 1 grøn papaya
- 1 bundt friske koriander (hakket)
- 1 dl hakkede peanuts
- ½ løg

Dressing:
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk chili
- 2 spsk soja
- 2 spsk eddike
- 2 spsk sukker
- 1 spsk friskpresset lime
- 1 spsk olie
- ½ dl peanutbutter
- ½ dl vand
- ½ tsk fiskesovs

Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Hak kålet med fint.
- Riv guleroden og løget på et rivejern.
- Skær skindet af papayaen, fjern stenene og riv den på et rivejern.
- Hak de friske koriander groft.
- Bland alle grønsagerne og den revne kylling i en skål.
- Blend alle ingredienserne til dressingen, til konsistensen er helt ensartet.
- Bland salaten og dressingen sammen, og drys med de hakkede peanuts.


Denne opskrift er læst 3135 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier