Cremet bønne/spinat suppe
Cremet bønne/spinat suppeCremet bønne/spinat suppeCremet bønne/spinat suppe

Cremet bønne/spinat suppe - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 6 skalotteløg (hakket)
- 6 fed hvidløg (presset)
- ½ spsk. hakket frisk rosmarin
- ½ spsk. hakket frisk timian
- 1 liter vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- 2 ds. hvide bønner (drænet og skyllet)
- 2 ds. kikærter (drænet og skyllet)
- 200 g. friske spinatblade
- Salt og peber

Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i olivenolien i en stor gryde. (ca. 10 min.)
- Tilføj rosmarin og timian. (ca. 1 min.)
- Tilføj vand, bouillonterninger, kikærter og bønner. Lad suppen koge op, og sæt derefter kogepladen på medium varme. Lad suppen simre i ca. 10 min.
- Brug en stavblender til at jævne suppen. Blend til suppen er helt ensartet.
- Tilføj spinatbladene, og lad dem småkoge i suppen ca. 1 min.
- Smag til med salt og peber.

Tip: Smager fantastisk med et lækkert stykke brød til.


Denne opskrift er læst 5730 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier