Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderetVegansk peanutbutter gryderetVegansk peanutbutter gryderet

Vegansk peanutbutter gryderet - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 kartoffel (skrællet og skåret i mindre stykker)
- 1 løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (presset)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kikærter (drænet)
- ½ tsk. timian
- 2-4 dl. vand
- 2 ½ dl. peanutbutter

Sådan gør du
- Svits løget ved medium varme til det er gennemstegt.
- Tilføj presset hvidløg.
- Tilføj hakkede tomater, peanutbutter og kikærter.
- Tilføj derefter timian og den udskårne kartoffel.
- Tilføj 2-4 dl. vand (afhængigt af hvor tyk du kan lide retten)
- Sæt låg på gryden, og kog ved medium varme i ca. 30 min.
- Suppen er færdig når kartoflen er mør.

Tip: Det kan tage et stykke tid for kartoflen at blive mør, så for at forkorte kogetiden kan du evt. opvarme kartoflen i mikroovnen 1-2 minutter inden du skærer den i stykker.


Denne opskrift er læst 10091 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier