Casablanca salat
Casablanca salatCasablanca salatCasablanca salat

Casablanca salat - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 2 romainesalathoveder (hakket)
- 1 håndfuld rucolablade (let hakket)
- 6-8 friske championer (skåret i tynde skiver)
- 1 granatæble (befri kernerne fra skal og hvide hinder)
- ½ - 1 dl. couscous
- Halloumi ost (mængde efter eget ønske)
- 2 blommetomater (skåret i meget tynde både)
- 1 tsk. zaatar
- Friskpresset citronsaft (fra 1 citron)
- 1 spsk. olivenolie
- Lidt salt


Sådan gør du
- Kog couscous efter anvisning på pakken, og dræn dem derefter.
- Skær halloumiosten i skiver og steg dem på begge sider på panden (til skorpen bliver lysebrun).
- Bland romainesalat, rucola, championer, granatæblekerner og tomater sammen i en skål.
- Bland olivenolie, citronsaft, zaatar og lidt salt i.
- Pynt med halloumiosten og drys til sidst med couscous.


Denne opskrift er læst 2824 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier