Vegansk peanutbutter bananbrød
Vegansk peanutbutter bananbrødVegansk peanutbutter bananbrødVegansk peanutbutter bananbrød

Vegansk peanutbutter bananbrød - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- ½ dl. plantemagarine
- 1 dl. peanutbutter
- 1 dl. ahornsirup
- 1 dl. brun sukker
- 1 tsk. vanilje
- 2 overmodne bananer
- 1 dl. soyamælk
- 4 dl. hvedemel
- ½ dl. hørfrø
- 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Smør brødformen med lidt olie.
- Blend plantemagarine, peanutbutter, ahornsirup og brun sukker.
- Når det er ordentligt sammenblendet, tilføj da vanilje, sojamælk og bananer. Blend til det er helt ensartet.
- I en skål blandes mel, hørfrø og bagepulver.
- Bland det blendede indhold sammen med de tørre ingredienser i skålen.
- Den færdige dej hældes i brødformen, og bages i en time.
- Lad det færdige brød køle ned i en time på en rist.


Tip: Tjek at brødet er ordentligt gennembagt med en tandstik. Sidder der stadig dej på tandstikken efter du har stukket den i brødet, giv det da 10 min. mere.


Denne opskrift er læst 3046 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier