Græsk farsbrød med tzatziki
Græsk farsbrød med tzatzikiGræsk farsbrød med tzatzikiGræsk farsbrød med tzatziki

Græsk farsbrød med tzatziki - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 rødløg (hakket)
- 1 håndfuld hakket frisk persille
- 2 fed presset hvidløg
- 100 g. feta (skåret i tern)
- Salt og peber

Tzatziki
- 2 ½ dl græsk yoghurt
- ½ agurk
- 2-3 fed pressede hvidløg
- Salt

- evt. Citron til servering

Sådan gør du

- Forvarm ovnen på 200 c.
- Bland persille, rødløg, hvidløg og fetatern i hakkekødet. Krydr med salt og peber.
- Form farsen til et brød
- Stil farsbrødet i et ildfast fad, og bag det i 40-50 min. (afhængigt af om det er et aflangt eller et mere buttet farsbrød).

Tzatziki
- Riv agurken i grove strimler på et rivejern, og læg dem mellem stykker af køkkenrulle og pres saften ud af dem.
- Bland yoghurt, agurk og 2-4 pressede fed hvidløg (afhængigt af hvor meget hvidløg du synes om) sammen. Tilsæt en smule salt.
- Sæt tzatziki i køleskab og lad retten køle før servering.

Tip: Det smager skønt med lidt friskpresset citronsaft både over farsbrødet og tzatzikien.


Denne opskrift er læst 9655 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier