Ingredienser
- 4 rensede rødspætter
- 1 æg
- Brødrasp
- Smør
- Frisk persille
- 2 citroner
- Hvedemel
- Hønsebouillon
- Salt og peber
Pasta: Sådan gør du
- Sammenpisk æggehvide og æggeblomme i en dyb tallerken. Lav en separat tallerken med lidt brødrasp.
- Dyp først rødspætterne i æggemassen, dernæst i brødrasp. Krydr med salt og peber.
- Tag en stegepande og smelt lidt smør. Steg rødspætterne i cirka 5 minutter på hver side.
- Nu skal en persillesauce laves. Smelt 35 g. smør i en gryde, og tilsæt 3 spsk. hvedemel under omrøring.
- Tilsæt 4 dl. mælk og 1 hønsebouillonterning.
- Kog saucen i 4-5 minutter (afhængigt af hvor tyk du vil have den) under omrøring. Krydr med salt og peber.
- Hak en lidt over halvdelen af et bundt persille og put det i saucen. Tilsæt en smule citronsaft, så går saucen godt til fisken.
- Servér rødspætterne og pynt med lidt persille og citronskiver.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-