Dessertravioli med honning opskrift
Dessertravioli med honning opskriftDessertravioli med honning opskriftDessertravioli med honning opskrift

Dessertravioli med honning - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 200 g. pastamel
- 75 g. sukker
- 2 æg
- 80 g. pecorino ost
- Honning
- Olivenolie
- Kanel

Sådan gør du
- Bland mel og sukker i en skål og lav en lille uddybning i midten. Slå de to æg ud og hæld ned i midten. Brug en gaffel til at røre rundt, så det bliver en dej.
- Rul dejen ud fladt med en kagerulle og form små runde skiver på cirka 7-8 centimeter i diameter. Du kan f.eks. bruge et glas.
- Læg en smule revet precorino ost på halvdelen og børst kanterne med vand. Læg herefter de resterende dejcirkler ovenpå og luk til i kanterne.
- Varm stykkerne i en pande med oliven i cirka 2 minutter på hver side indtil de er gyldne.
- Varm honningen i en gryde indtil den er lidt mere flydende.
- Servér de varme dessertravioli med honning og kanel ud over.


Denne opskrift er læst 2428 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier