Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMandel biscotti - opskrift - Madkogebogen
Mandel biscotti opskrift
Mandel biscotti opskrift
Mandel biscotti opskrift
Mandel biscotti opskrift

Mandel biscotti - opskrift

Til 10-16 personer

Ingredienser
- 220 g. mandler (uden skræl)
- 200 g. mel
- 2 æg
- Vaniljeekstrakt
- 180 g. sukker
- Bagepulver
- Kanel

Sådan gør du
- Skær mandlerne ud i grove stykker.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 200 g. mel med de grofthakkede mandler. Tilføj også 1 tsk. bagepulver, sukker og 1 tsk. kanel. Slå dernæst de to æg ud i en separat skål og bland 2 tsk. vaniljeekstrakt i. Bland dernæst ægget med melet og form en dej.
- Del dejen i to aflange stykker, der er cirka 4-5 centimeter i bredden.
- Sæt i ovnen i 20-25 minutter indtil de er faste. Tag dem ud og lad dem køle af.
- Når de er kølet helt af, skær dem da i skiver på cirka 1 centimeter og sæt tilbage i ovnen (skrue ned på 160 grader). Giv dem yderligere 20 minutter. De skal være sprøde og hårde.
- Tag dem ud og læg dem på stålriller så de kan køle af.
- Server kolde. De kan opbevares længe.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier