Ingredienser
- 220 g. mandler (uden skræl)
- 200 g. mel
- 2 æg
- Vaniljeekstrakt
- 180 g. sukker
- Bagepulver
- Kanel
Sådan gør du
- Skær mandlerne ud i grove stykker.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 200 g. mel med de grofthakkede mandler. Tilføj også 1 tsk. bagepulver, sukker og 1 tsk. kanel. Slå dernæst de to æg ud i en separat skål og bland 2 tsk. vaniljeekstrakt i. Bland dernæst ægget med melet og form en dej.
- Del dejen i to aflange stykker, der er cirka 4-5 centimeter i bredden.
- Sæt i ovnen i 20-25 minutter indtil de er faste. Tag dem ud og lad dem køle af.
- Når de er kølet helt af, skær dem da i skiver på cirka 1 centimeter og sæt tilbage i ovnen (skrue ned på 160 grader). Giv dem yderligere 20 minutter. De skal være sprøde og hårde.
- Tag dem ud og læg dem på stålriller så de kan køle af.
- Server kolde. De kan opbevares længe.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-