Mandel biscotti opskrift
Mandel biscotti opskriftMandel biscotti opskriftMandel biscotti opskrift

Mandel biscotti - opskrift

Til 10-16 personer

Ingredienser
- 220 g. mandler (uden skræl)
- 200 g. mel
- 2 æg
- Vaniljeekstrakt
- 180 g. sukker
- Bagepulver
- Kanel

Sådan gør du
- Skær mandlerne ud i grove stykker.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 200 g. mel med de grofthakkede mandler. Tilføj også 1 tsk. bagepulver, sukker og 1 tsk. kanel. Slå dernæst de to æg ud i en separat skål og bland 2 tsk. vaniljeekstrakt i. Bland dernæst ægget med melet og form en dej.
- Del dejen i to aflange stykker, der er cirka 4-5 centimeter i bredden.
- Sæt i ovnen i 20-25 minutter indtil de er faste. Tag dem ud og lad dem køle af.
- Når de er kølet helt af, skær dem da i skiver på cirka 1 centimeter og sæt tilbage i ovnen (skrue ned på 160 grader). Giv dem yderligere 20 minutter. De skal være sprøde og hårde.
- Tag dem ud og læg dem på stålriller så de kan køle af.
- Server kolde. De kan opbevares længe.


Denne opskrift er læst 3639 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier