Nøddepostej
NøddepostejNøddepostejNøddepostej

Nøddepostej - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 450 g. knoldselleri
- 350 g. champignon
- 3 dl. hasselnødder
- 3 spsk. soya
- 2 æbler
- 100 g svesker
- 3 fed hvidløg
- Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du
- Skær knoldsellerien i store tern, og kog dem under låg i ca. 10 min. (til de er møre).
- Hæld vandet fra og blend de møre tern.
- Finhak nødder, løg, og champignon og rør dem sammen med den blendede knoldselleri.
- Pres hvidløget og rør det i blandingen sammen med 3 spsk. soya.
- Når farsen er rørt godt sammen, og smagt til med salt og peber, fordeler du halvdelen af farsen i et ildfast fad.
- Skræl æblet og skær det i både.
- Fordel æblebåde og svesker ovenpå farsen.
- Fordel det sidste af farsen ovenpå. Glat evt. ud med en ske.
- Bages i 45 min. ved 200 c.


Denne opskrift er læst 9697 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier