Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNøddepostej - opskrift - Madkogebogen
Nøddepostej
Nøddepostej
Nøddepostej
Nøddepostej

Nøddepostej - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 450 g. knoldselleri
- 350 g. champignon
- 3 dl. hasselnødder
- 3 spsk. soya
- 2 æbler
- 100 g svesker
- 3 fed hvidløg
- Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du
- Skær knoldsellerien i store tern, og kog dem under låg i ca. 10 min. (til de er møre).
- Hæld vandet fra og blend de møre tern.
- Finhak nødder, løg, og champignon og rør dem sammen med den blendede knoldselleri.
- Pres hvidløget og rør det i blandingen sammen med 3 spsk. soya.
- Når farsen er rørt godt sammen, og smagt til med salt og peber, fordeler du halvdelen af farsen i et ildfast fad.
- Skræl æblet og skær det i både.
- Fordel æblebåde og svesker ovenpå farsen.
- Fordel det sidste af farsen ovenpå. Glat evt. ud med en ske.
- Bages i 45 min. ved 200 c.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier