Gulerodssuppe med ingefær, kokos og chili
Gulerodssuppe med ingefær, kokos og chiliGulerodssuppe med ingefær, kokos og chiliGulerodssuppe med ingefær, kokos og chili

Gulerodssuppe med ingefær, kokos og chili - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 2 dl røde linser
- 1 liter vand
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 2 store grofthakkede gulerødder
- 1 stort grofthakket løg
- 1 fed presset hvidløg
- 2 spsk. friskhakket ingefær
- 1 friskhakket rød chili
- 1 ds. kikærter (drænet)
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. tandori masala
- 6 spsk. olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- I en gryde svitses løg, hvidløg, ingefær, tandori masala og chili i olie.
- Når løgene er gyldne, tilsættes de hakkede gulerødder. Svits blandingen i 2 min.
- Tilsæt vand, bouillonterninger og linser. Lad suppen koge i ca. 25 min.
- Tilsæt kikærter og kokosmælk.
- Blend suppen til den er ensartet.
- Smag til med salt og peber.


Denne opskrift er læst 7644 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier