Varm grøntsagsblanding opskrift
Varm grøntsagsblanding opskriftVarm grøntsagsblanding opskriftVarm grøntsagsblanding opskrift

Varm grøntsagsret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 400 g. auberginer
- 2 selleri
- 6 tomater
- 2 rødløg
- 3 spsk. grønne oliven
- Frisk persille
- Olivenolie
- Sukker
- Hvidløg
- Risvinseddike
- Salt og peber
- Evt. ciabattabrød til servering

Sådan gør du
- Skær tomater, auberginer og selleri i små stykker. Skær 2 rødløg i tynde skiver og halvér oliven så der er til 3 spsk. (fjern evt. sten hvis der er sten i). Hak også frisk persille så der er til 4 spsk. og pres 1 fed hvidløg.
- Hæld en smule olivenolie i en gryde og steg selleri og løg i 4-6 minutter til de er bløde. Tilsæt yderligere 2 spsk. olivenolie og tilføj auberginerne. Kog under omrøring i 5 minutter.
- Tilsæt nu hvidløg, tomater, 3 spsk. risvinseddike og 1 spsk. sukker. Lad det simre i cirka 10 minutter med et stykke bagepapir ovenpå grøntsagerne (læg det ned i gryden).
- Fjern bagpapiret og tilsæt til sidst oliven samt salt og peber. Lad det køle lidt af.
- Servér med frisk persille på toppen og med f.eks. brød.


Denne opskrift er læst 4539 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier