Stegt flæsk med persillesovs opskrift
Stegt flæsk med persillesovs opskriftStegt flæsk med persillesovs opskriftStegt flæsk med persillesovs opskrift

Stegt flæsk med persillesovs - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser

- ca. 500 g. flæsk i skiver
- Groft salt
- Frisk persille
- 3 dl. mælk
- 30 g. smør
- 3 spsk. mel
- 1 grønsagsbouillonterning

Tilbehør: kartofler

Sådan gør du

- Læg flæsk skiverne på en ovnrist, og gnid dem med salt.
- Sættes i midten af en ikke forvarmet ovn ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.
- Herefter tages flæskskiverne ud og vendes med en gaffel.
- Gnid den anden side med salt, og sæt dem igen i ovnen ved 200 c. varmluft i ca. 19 min.

Persillesovs:
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme.
- Når smørret er smeltet tilsættes mel mens du rører.
- Når mel og smør er blandet ordentligt sammen (uden at være brændt på) tilsættes mælk.
- Tilsæt bouillon
- Lad sovsen koge til den opnår den rette tykkelse (tilsæt evt. mere mælk/maizena for at få en tykkere konsistens).
- Til sidst tilsættes den friske persille


Denne opskrift er læst 7285 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier