Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskriftKartoffelgnocchi med valnødspesto opskriftKartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift

Kartoffelstykker med valnødspesto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. melede kartofler
- 200 g. mel
- 60 g. parmesan
- 1 æg
- Salt og peber

Pesto:
- 1 bundt frisk persille
- 2 spsk. capers
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. olivenolie
- 75 g. valnødder
- 50 g. parmesan

Sådan gør du
- Kog kartoflerne med skræl på i en gryde i 30-40 minutter afhængigt af størrelsen. Tag dem herefter op af vandet og lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender.
- Når kartoflerne er kølet af, kan du pille skrællen af. Pres dem herefter igennem en si og tilsæt 1 æg, 60 g. revet parmesan og melet lidt efter lidt. Krydr med salt og peber.
- Kartoffeldejen skal nu rulles ud og skæres i små stykker. Pres de små stykker med en gaffel, så de får riller.
- Bring en gryde med vand i kog og læg nu forsigtigt de små stykker ”kartoffelgnocchi” ned i og lad dem koge i 1-2 minutter. Det kan gøres over flere omgange.
- Server varm med pestoen ovenpå.


Denne opskrift er læst 4031 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier