Macaroni med chickpeas og hvidløgopskrift
Macaroni med chickpeas og hvidløgopskriftMacaroni med chickpeas og hvidløgopskriftMacaroni med chickpeas og hvidløgopskrift

Macaroni med kikærter og hvidløg - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. macaroni
- 2 dåser kikærter
- 1 løg
- Hvidløg
- Passata
- Olivenolie
- Frisk oregano (alternativt 1 1/2 spsk tørret)
- Frisk basilikum
- Salt og peber

Sådan gør du
- Finthak 1 løg og pres 1 hvidløg. Hak også frisk oregano så der er til 2 spsk.
- Sæt saltet vand til at koge og hæld macaroni i. Kog det efter anvisningen på pakken.
- Tag endnu en gryde og svits løgene til de er gyldne.
- Tilføj chickpeas og 6 spsk. passata i gryden med løgene og varm op.
- Hæld vandet fra pastaen, når den er al dente og bland herefter pastaen i gryden med chickpeas. Tilføj også hakket oregano samt salt og peber.
- Server med lidt friske basilikumblade ovenpå.


Denne opskrift er læst 14159 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier