Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKartoffelstykker med valnødspesto - opskrift - Madkogebogen
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift
Kartoffelgnocchi med valnødspesto opskrift

Kartoffelstykker med valnødspesto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. melede kartofler
- 200 g. mel
- 60 g. parmesan
- 1 æg
- Salt og peber

Pesto:
- 1 bundt frisk persille
- 2 spsk. capers
- 2 fed hvidløg
- 150 ml. olivenolie
- 75 g. valnødder
- 50 g. parmesan

Sådan gør du
- Kog kartoflerne med skræl på i en gryde i 30-40 minutter afhængigt af størrelsen. Tag dem herefter op af vandet og lad dem herefter køle af.
- Bland alle ingredienserne til pestoen i en blender.
- Når kartoflerne er kølet af, kan du pille skrællen af. Pres dem herefter igennem en si og tilsæt 1 æg, 60 g. revet parmesan og melet lidt efter lidt. Krydr med salt og peber.
- Kartoffeldejen skal nu rulles ud og skæres i små stykker. Pres de små stykker med en gaffel, så de får riller.
- Bring en gryde med vand i kog og læg nu forsigtigt de små stykker ”kartoffelgnocchi” ned i og lad dem koge i 1-2 minutter. Det kan gøres over flere omgange.
- Server varm med pestoen ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier