Bruschetta med vilde svampe opskrift
Bruschetta med vilde svampe opskriftBruschetta med vilde svampe opskriftBruschetta med vilde svampe opskrift

Bruschetta med vilde svampe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 skiver ciabatta (eller andet brød)
- 220 g. blandede, vilde svampe (f.eks. kantareller, karl johan)
- 1 lille løg
- 50 ml. hvidvin
- Frisk persille
- Smør
- Olivenolie
- 3 fed hvidløg
- Salt og peber

Sådan gør du
- Finhak 1 lille løg og pres 2 hvidløgsfed
- Forvarm ovnen på mellemvarme. Når den er varm læg da brødskiverne ind indtil de er sprøde. Vend dem undervejs.
- Gnub herefter brødene med et halveret hvidløg og fordel 2 spsk. olivenolie over dem.
- Skyld svampene grundigt og fjern evt. jord. Snit i store skiver/stykker.
- Find en dyb pande og tilsæt en smule smør. Steg svampene på mellemvarme i 3-4 minutter, eller indtil de er bløde. Tag dem fra panden.
- I samme pande opvarm en smule smør igen og svits nu løgene og hvidløg i 4-5 minutter. Tilsæt herefter 50 ml. hvidvin og lad det simre i 2-3 minutter indtil det er rimelig absorberet i løgene.
- Hæld svampene tilbage i panden og varm det igennem indtil løgene hænger ved svampene. Krydr med salt og peber.
- Servér svampeblandingen over på brødene og drys med list frisk persille.


Denne opskrift er læst 4225 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier