Pappardelle med tomater og mozzarella opskrift
Pappardelle med tomater og mozzarella opskriftPappardelle med tomater og mozzarella opskriftPappardelle med tomater og mozzarella opskrift

Pappardelle med tomater og mozzarella - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. pappardelle pasta
- 400 g. cherry-tomater
- 100 g. rucola
- 320 g. mozzarella
- Hvidløg
- Parmesan til servering
- Olivenolie
- Salt og peber

Tip: I stedet for rucola kan der anvendes 10 finthakkede mynteblade.

Sådan gør du
- Pres 1 fed hvidløg og skær cherrytomaterne i halve. Skær også mozzarella i terninger.
- Bring en gryde med letsaltet vand i kog og tilføj pasta. Kog efter anvisning på pakken.
- Find en pande og steg hvidløget i olivenolie. Tilføj de halve tomater med salt og peber. Steg i 2-3 minutter.
- Hæld vandet fra pastaen og bland i panden med tomaterne. Tilføj også rucolobladene og mozzarellaen. Rør godt rundt til salaten ruller sammen.
- Server med revet parmesan.


Denne opskrift er læst 6904 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier