Tagliatelle med kødsauceopskrift
Tagliatelle med kødsauceopskriftTagliatelle med kødsauceopskriftTagliatelle med kødsauceopskrift

Tagliatelle med kødsauce - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 80 g. bacon i tern
- 250 g. hakket oksekød
- 125 ml. hvidvin
- 450 g. tagliatelle
- 1 løg
- Hvidløg
- 1 gulerod
- 1 selleri
- Passata (tomatpure kan bruges)
- Frisk oregano
- 1 laurbærblad
- 1 oksekødsbouillon
- Olivenolie
- Parmesan til servering
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg. Skær også 1 gulerod og en selleristilk i små terninger. Grovhak frisk oregano, så der er nok til 1 spsk.
- Find en gryde og 4 spsk. olivenolie og bacontern. Steg i 3-4 minutter. Tilføj nu gulerødder, hvidløg, løg og selleri og kog i yderligere 5 min.
- Tilføj det hakkede oksekød og brun det i cirka 5 minutter, hvorefter 2 spsk. passata, hvidvin, 1 oksekødsbouillon, 225 ml. vand, 1 spsk. hakket oregano og 1 laurbærblad samt salt og peber. Lad det simre i 25-30 minutter under låg.
- Find i mellemtiden en ny gryde og sæt saltet vand i kog til pastaen. Hæld pastaen i og kog den efter anvisningen på pakken.
- Hæld pastaen i en si og fordel i tallerkenerne. Hæld lidt olivenolie over.
- Servér ved at hælde kødsaucen over og bland rundt. Drys med revet parmesan.


Denne opskrift er læst 3373 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier