Hjemmelavet carpaccio opskrift
Hjemmelavet carpaccio opskriftHjemmelavet carpaccio opskriftHjemmelavet carpaccio opskrift

Hjemmelavet carpaccio - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 200 g. oksefilet (vigtigt at det er et godt stykke kød)
- 50 g. parmesan
- 1 citron
- Frisk persille
- Olivenolie
- Hvidt brød til servering
- Salt og peber

Sådan gør du
- Put oksefileten i fryseren i 30 minutter så den bliver medgørlig.
- Med en meget skarp kniv (slib den evt. på forhånd) skærer du så tynde skiver som du kan og fordeler dem på 4 tallerkener.
- Skær citronen over og pres den ene halvdel så der er cirka 2 spsk. Bland i en skål med 4 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
- Fordel dressingen over de tynde okseskiver og dæk tallerkenerne til med folie. Lad dem trække i 10-15 minutter.
- Skær parmesan i tynde skiver på siden af et rivejern og fordel parmesanskiverne på tallerkenerne. Drys med frisk persille.
- Servér med et par skiver citron og hvidt brød.


Denne opskrift er læst 17873 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier