Italiensk rucolasalat med parmesan opskrift
Italiensk rucolasalat med parmesan opskriftItaliensk rucolasalat med parmesan opskriftItaliensk rucolasalat med parmesan opskrift

Italiensk rucolasalat med parmesan - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 håndfulde rucolasalat
- 1 fennikel
- 100 g. parmesan
- 50 g. pinjekerne
- Olivenolie
- Balsamico
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skyld salaten og fordel den på fire tallerkener.
- Halvér en fennikel og skær den i tynde skiver. Fordel over salatbladene.
- Bland 5 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, samt lidt salt og peber sammen i en skål. Fordel en smule over salatbladene på hver tallerken.
- Rist pinjekerner på en tør pande til de bliver brunlige.
- Riv parmesanost på siden af det rivejern, så det bliver tynde skiver.
- Fordel parmesan og pinjekerne på hver tallerken.
- Servér som lækker, let forret.


Denne opskrift er læst 37723 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier