Indbagte mini-pizzaer med oliven opskrift
Indbagte mini-pizzaer med oliven opskriftIndbagte mini-pizzaer med oliven opskriftIndbagte mini-pizzaer med oliven opskrift

Indbagte mini-pizzaer med oliven - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 2 færdige pizzadeje
- 1 dåse hakkede tomater
- 180 g. mozzarella
- 60 g. sorte oliven
- 1 rødløg
- Hvidløg
- Olivenolie
- Oreganokrydderi

Sådan gør du
- Skær rødløget i små skiver og pres 1 fed hvidløg. Skær de sorte oliven over (fjern evt. sten hvis der er sten i). Hæld også vandet fra mozzarella og skær i terninger.
- Svits løgene i en gryde i olivenolie til de er gyldne. Tilføj de hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter, hvorefter oliven tilsættes.
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Del pizza dejen i fire bolde og rul dem ud med cirka 20-25 cm i diameter.
- Fordel tomatblandingen på halvdelen af de fire pizzabunde sammen med mozzarellaterningerne og lidt oregano.
- Børst kanten af pizzabunden med lidt vand med en pensel og luk dejen sammen henover midten. Pensl med lidt olivenolie (de skal stadig være rimelig tørre).
- Bag i den forvarmede ovn i cirka 15-20 minutter eller til de er gyldne.
- Server.


Denne opskrift er læst 14559 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier